!!!!!!!!SINTERKLAAS PAGINA!!!!!!!!         
 
Het is al bijna zover..... Sinterklaas is bijna in het land!
 
Heb je ook zo'n zin in een heerlijke Sinterklaasavond, gezellig met de kinderen of vrienden, familie samen zijn. De spanning van de kinderen die wachten tot Piet op de deur klopt, cadeautjes in de schoenen. Gezellig samen zingen, en cadeautjes uitpakken. Of misschien een surprise avond met liedjes op de achtergrond en gedichten voorlezen. Heerlijk!
 
Cupcakes van Moniek helpt je graag om de dagen nog extra gezellig te maken! Want wat is er nu heerlijker dan bij zo'n avondje een kop warme choco of thee de drinken MET... cupcakes er bij!!!! Natuurlijk wel helemaal in Sinterklaasstijl!
 
Daarom kan je bij Cupcakes van Moniek nu speciale Sinterklaas cupcakes bestellen! 
De cupcake is met... hoe kan het ook anders... pepernoten smaak. Dan kan je kiezen voor een leuke marsepeinen bovenkant met zwart Piet, mijters, de staf, en cadeautjes. 
                                         
Of een toef op de pepernoten cupcake en natuurlijk smaakt die toef ook naar pepernoten! Met een gezellige pepernoten decoratie! 
                                         
Als dat geen extra vreugde aan de avond brengt!
 
Wil je geen cupcakes maar liever taart? Dan kan cupcakes van Moniek ook een Pietentaart maken met pepernoten vulling!
 
De voorkeur heeft minimaal 1 week van te voren bestellen (11 cupcakes tegelijk per smaak), maar heb je Sintstress, dan kan je natuurlijk altijd proberen of er nog een plekje vrij is!
Hieronder alle Sinterklaas foto's op een rijtje in een groter formaat als je er op klikt.