Cupcakes maken vind ik super leuk om te doen!
Op feestjes staat het erg gezellig op tafel en je kunt er veel kanten mee op.
Kies je voor een toef op je cupcake dan kun je er de kleur aangeven die je zelf mooi vindt eventueel met een mooie decoratie erop.
Ook kun je kiezen om de cupcake te versieren met marsepein. Hieronder zie je wat er bij mij mogelijk is. Natuurlijk moet de lijst steeds langer worden. Houdt daarom de site goed in de gaten!
 
* Vanille cupcakes, met een toef van botercreme.
* Chocoholic cupcakes! Speciaal voor de echte chocoladefan! Zowel de cupcake als de toef smaakt naar chocolade, om je vingers bij af te likken!
* Sappige sinaasappel cupcakes, in de cupcake maar ook in de toef is de sappige sinaasappel smaak te proeven.
* Oreo cupcakes, met een mooie toef en een oreokoekje er boven op.
*Appel-kaneel cupcakes met een topping van kaneel.
 
En de luxere variant:
 
* Carrot cupcakes, gevuld met wortel, noten en lekkere kruiden, hier zit geen grote toef op omdat de cupcake erg vullend is. Wel heb ik gekozen om de bovenkant af te strijken met een smeuïge topping van monchou.
 
Wil je liever geen toef op de cupcake, dan kan er gekozen worden om de bovenkant te versieren met marsepein. Ook hier zijn verschillende vormen en kleuren mogelijk. Kijk eens bij mijn foto's om een idee te krijgen. Bloemen, vogeltjes, hartjes, beertjes, vlinders en nog veel meer.
 
Cupcakes bestellen gaat per 11 tegelijk per smaak. Je kunt via contact een berichtje sturen met je wensen (voor een bestelling minimaal 1 week van te voren). Houdt er rekening mee dat bestellingen opgehaald kunnen worden op een samen te overleggen tijdstip.